heleenas.blogg.se

Fullproppad hjärna

Publicerad 2012-09-30 18:59:00 i Allmänt,

Nu är min hjärna fullproppad inför provet känns det som. Känns som att jag inte kommer kunna ta in någon ny kunskap eller information på flera år.. Tur att hjärnan inte fungerar så.

Rickard har precis bjudit mig på middag på artic thai, det var riktigt gott :)

Här har ni en bild på killen som förhört mig till tentan hela denna helg:

Saknar värmen

Publicerad 2012-09-29 17:41:56 i Allmänt,

Igår drack jag och Jennifer lite vin och sedan kom Rickard och såg film med oss. Ikväll ska vi på middag hos pappa, sedan fortsätter kvällen med plugg här i Boden. Supertrevligt med massa plugg såhär på helgen, men så går det när man ha tenta på tisdag...

Saknar värmen och Portugal med mina vänner!

Hejdå Gällivare!

Publicerad 2012-09-26 16:07:06 i Allmänt,

Har haft två super dagar med en jätte bra handledare! Klockan sex går mitt tåg hemåt och jag är rädd att jag kommer att sova som en stock.. Är fruktansvärt trött mina vänner!

Hotell och plugg

Publicerad 2012-09-25 11:19:32 i Allmänt,

Har kommit fram till hotellet nu som är jätte fräscht! Ska ta en dusch nu och plugga lite innan jag ska ut och arbeta på sjukhuset :) så spännande!

Mot Gällivare!

Publicerad 2012-09-25 07:35:40 i Allmänt,

Sitter just nu på tåget som ska bege sig mot Gällivare, har aldrig varit där förr.

Kommer att befinna mig på sjukhuset där i två dagar, på kirurgin :)

MÅNDAG

Publicerad 2012-09-24 18:14:48 i Allmänt,

Sitter här i mörkret och väntar på att Fanny ska komma.
Imorgon åker jag till Gällivare, vad ska man tycka om det?
Det återstår väl att se.. 
 
Har pluggat hela dagen från klockan halv 9 på morgonen,
på något konstigt sätt känns det ändå inte som att jag har blivit nå klokare?
 
Ha en bra dag! 
 

Måndag

Publicerad 2012-09-24 10:04:06 i Allmänt,

I lördags var jag och Rickard hos Linus, Elin och Liam och åt middag. Det var trevligt, Liam är en liten godbit på 2 år! :)

Igår var jag med Fanny och vi hade ångestmöte på Max, där vi kom fram till att vi nu ska vara nyttiga och träna! Så jag kommer skriva vad jag äter och hur jag tränar här i bloggen, för att sätta press på mig själv, så ni som inte är intresserade behöver inte gå in här mer :)

Nu har jag stigit upp tidigt och duschat och pluggat, plugget fortsätter nu.. Vi hörs sen! :)

Kräftskiva

Publicerad 2012-09-24 08:39:49 i Allmänt,

Hade en väldigt bra kväll i fredags med tjejerna då vi badade badtunna och hade kräftskiva! Riktigt roligt var det :)

Biiilj*vel!!!!!

Publicerad 2012-09-21 13:50:20 i Allmänt,

Åhåhå blir så arg.... Bilen fortsätter att svika mig gång på gång, jag orkar snart inte med den längre!! Ska börja ta bussen överallt, det går ju då fortare än att sitta i en bil som vägrar starta.

Sjukt trött

Publicerad 2012-09-20 20:50:36 i Allmänt,

Av allt pluggande.. Nu ska jag åka från pappas pluggmansion hem till Rickard och sova där :)

Imorgon ska jag och tjejerna ha kräftskiva och bada badtunna hos Josse, så jävla awesome! :))

Plugg

Publicerad 2012-09-19 22:27:11 i Allmänt,

Pappa måste vara världens enklaste och bästa pluggkompis! Han sitter tyst bredvid och håller sällskap medan han läser sin egen bok, då och då får jag berätta om det jag har läst och sedan är det tyst igen medan jag läser vidare!
Awesome, har aldrig pluggat så bra förr. Här ska jag börja hänga innan tentorna!

KÄRLEK NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Publicerad 2012-09-18 22:30:33 i Allmänt,

Åh det var så roligt att se både min kusin och min underbara kusindotter idag. Hon är så himla fin, det finns inget sötare! Jag längtar redan tills nästa gång jag får träffa dem.
 
Jag fick ett mms av lilldamen efter de hade åkt hem:
Ni förgyllde min dag! ♥

LEEEDS

Publicerad 2012-09-18 19:49:26 i Allmänt,

Fyfasen.. Allting är roligare än att plugga till tenta idag måste jag erkänna. Har iallafall haft en riktigt bra dag idag. Jättemysigt både när Maria och Lova kom och hälsade på och när morfar kom. Jag, morfar och Jennifer åt gofika. Fikabröd (vilket jag aldrig i vanliga fall äter), kaffe och hemmagjord mango/banan shake. Nu MÅÅÅSTE jag plugga vidare.. Suck, ett liteet tag till..
 

TISDAG

Publicerad 2012-09-18 11:54:16 i Allmänt,

Sitter just nu hemma hos Jenny med Josse och Emma.
Vi har arbetat lite med en rapport och nu tar vi det bara lugnt.
 
Jag ska snart åka hem för Maria och Linnea kommer och hälsar på hos mig med mina små älsklings-kusinbarn Klara och Lova :) Gud vad jag ser fram emot det! Ikväll kommer morfar och hälsar på också, värsta släktdagen. :)
 
Hoppas allt är bra!
 

Bowling!

Publicerad 2012-09-16 20:22:59 i Allmänt,

Nu har vi bowlat, det var riktigt kul! Gick bra för allihopa och nu ska vi hem och mysa framför en film :)

Helg i Boden.

Publicerad 2012-09-16 17:52:04 i Allmänt,

Haft en jättebra helg i Boden med nära och kära! I fredags var jag och Rickard och såg på Rivalerna på bio, den var riktigt kul :)

I lördags var jag på stan med Fanny, Vanessa, Ida och lilla Leo. Vi tog en fika och surrade en hel del. Kvällen spenderades framför en film med pizza, vin och chips med Vanessa, Rickard och Mariell.

Idag har jag och Rickard varit på en promenad i det fina vädret och hälsat på pappa. Nu ska vi till stan och bowla med Vanessa och Fanny. Härligt att få umgås så mycket med mina bästa, det var länge sedan! :)

MIDDAGSPLAN

Publicerad 2012-09-14 17:57:00 i Allmänt,

Jag och Jennifer håller på att göra middaag!
Kyckling, pasta och pepparsås står på menyn.
Efter det ska jag göra mig iordning för min date ikväll! Wohho.
 
 
 
 
 
 

FREDAG

Publicerad 2012-09-14 16:20:23 i Allmänt,

Hejhej!
Jag hade jättekul igår med min fina vän! ♥
Vi grillade, drack vin, såg greys och myste på. Det blev riktigt god mat :)
Detta kommer sluta med att jag kallar mig själv för grillkungen, jajjamen!
 
Ikväll ska jag på bio med Rickard och sedan
åker jag nog till Boden och spenderar helgen där..
.. om han vill ha mig där förstås. :)
 
Puss och kram!
 
Foto: Dricker vin och grillar så här en torsdagkväll;) (älskar att helena frågade vart jag köpt vinet... systembolaget kanske?...)
 
 
 

LÅNGHELG

Publicerad 2012-09-13 17:37:59 i Allmänt,

Hejsan! 
Mina två dagar (igår och idag) har bestått av skolarbete. Igår var jag med Jenny, Josse och Emma och pluggade på vårt grupparbete som skulle redovisas idag. Det har gått bra, så det känns som en lättnad. Igår lagade vi även mat som blev supergott. 
 
Nu efter att ha blivit kvitt mitt första skolarbete så inväntar jag Fanny som kommer hit för att grilla med mig. Det ska bli en riktigt rolig kväll, för det känns som att det var evigheter sedan vi sågs. Saknar henne massor, det blir dessutom första gången hon ser lägenheten som jag bor i. Vanessa kanske också kikar förbi om hon hinner, hon är hem till Boden en liten snabbsväng. Jag hoppas att vi hinner ses, måste hinna:)
 
Jag har kort sagt bestämt mig för att ta en långhelg eftersom jag inte har några lektioner, försöka tänka bort pluggandet så gott det går för att sedan köra stenhårt nästa vecka. 
 
Foto: Fyra kockar i köket. Fläskfilé, pasta, pepparsås, svamp och minimajs. Mumma
Kockarna i köket hos Jenny!

TISDAG

Publicerad 2012-09-11 20:01:25 i Allmänt,

Idag mötte jag upp Emma, Jenny och Josse på skolan för att fortsätta vårt grupparbete. Efter det var jag på den sista föreläsningen för denna kurs, nu är det endast hemmastudier som gäller. Efter skolan gick jag och fikade med Axana. Jag har inte sett henne sedan studenten, så det var jätte kul :) 
 
Nu har jag varit hemma i ett par timmar, plugg, middag och tvätt har stått på schemat! Nu ska jag fortsätta begrava mig i mina böcker ca 1 timme, sedan ger jag upp och ser på greys anatomy. Börjar bli riktigt trött.
 
Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit helt okej! Hunnit med mycket om inte annat.
 

LÖRDAG

Publicerad 2012-09-10 22:23:50 i Allmänt,

Lördag var ännu en lyckad kväll. Det var norrskensröjet på stuk, det är en sittning och det serverades palt. Adeln strippade och många fler också, hehe. Inte våran klass, vi klarade oss :)
 
Efter sittningen blev det nattklubb och det var sjukt mycket folk. Riktigt roligt att gå ut på stuk nu när det börjar vara så många kända ansikten! Det spårade ganska rejält, söndag när jag vaknade var jag målad som en katt i ansiktet, men det var ju en annan femma. Gubben tog hand om mig hela dagen och var jätte snäll, sedan visade sig mot kvällen att jag dessutom var sjuk. Men det går väl över så småning om.. :)
 
Nu har jag pluggat sedan 1 på dagen, - en promenad med jennifer. Så mina ögon börjar se i kors.. Tror det är dags att lägga sig nu! Hoppas allt är bra, KRAM.
 
 



FREDAGKVÄLL

Publicerad 2012-09-08 01:30:25 i Allmänt,

Hello!
Har haft en skitbra kväll med tjejerna där vi har grillat, spelat spel, druckit vin och pratat massa tjejsnack! Vi har verkligen haft riktigt kul och vi alla är så lika varandra, det är det roligaste. Plus att maten blev SÅ JÄVLA GOD.
 
Nu har de sista gått hem och jag inväntar gubben som ska komma hit och sova. Imorgon blir det lååång sovmorgon, sedan ska jag iväg på norrlandsröjet. Det är en sittning i Luleå som man inte får missa som student,
Hoppas att ni får en trevlig kväll!
 

SPEX

Publicerad 2012-09-07 15:22:49 i Allmänt,

Igår var vi på Spex på skolan, det var sjukt kul och vi grät av skratt. Förutom skitrolig teater så fick vi även se våra phösare strippa, det var roligt att se dem i verkligheten. Ingen av oss nollor har ens sett deras ögon. Lite wierd att ha hängt med några personer från morgon till kväll i två veckor och NU få veta hur dem ser ut! Det var jätte roligt :)
 

KNYTKALAS

Publicerad 2012-09-07 15:16:00 i Allmänt,

Idag har jag haft fullt upp och jag är sjukt trött eftersom jag sovit otroligt lite inatt.. Morgonen har jag spenderat på biblioteket, efter det åkte jag, Emma, Josse och Jenny hem till mig och påbörjade vårat grupparbete. Det känns bra, men det är en hel del att göra.
 
Nu håller jag på att göra iordning här hemma för kvällen för då kommer Josse, Jenny, Jennifer, Ida och Sanna hit och vi ska ha knytis: grilla och dricka vin. Det kommer bli super mysigt! Nu är det äntligen Fredag och jag ska tänka bort allt plugg fram tills på Söndag. Ha en trevlig helg!
 

KIRURGIPRAKTIK

Publicerad 2012-09-05 21:14:00 i Allmänt,

Jag har fått praktikplats om en och en halv vecka, PÅ KIRURGIN! 
Det kommer att bli awesome
Det enda minuset är väl då att min praktikplats är i Gällivare? AV ALLA STÄLLEN?
Typiskt..Men det blir nog awesome hur som helst :)
 
 

NY BLOGG

Publicerad 2012-09-05 21:09:00 i Allmänt,

Min förra blogg blev knäpp och skulle byta design till en gammal, helt plötsligt.
Och jag bor ju faktiskt inte i Thailand längre,
så jag tyckte att det var ganska opassande.
Jag är fruktansvärt oteknisk och vet inte hur man
byter tillbaka eller gör om över huvud taget.
Så jag bytte blogg istället, vill dock inte påstå att denna
"design" är så snygg heller men.. :)
 
Idag har jag varit på föreläsning, sedan har mamma varit här.
Vi hälsade på farmor och farfar och sedan bjöd jag henne på mat.
Ikväll har jag och Jennifer spikat upp lite nya tavlor i mitt sovrum,
efter det tog vi en timmes promenad.
 
Nu mår man gott och jag ska plugga lite innan jag somnar! 
:)
 




 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela